FAQ

Kropsterapi

Fysiske skavanker og smerter fra hverdagens belastninger Angst, stress og depression Tab, traumer, sorg og kriser Selvværd og relationer Kredsløbs- og fordøjelsesproblemer
Det afhænger jo helt af den enkeltes behov, ønske og reaktion på behandlingen. Hvis man har en bestemt fysisk eller psykisk problematik, skal man altid regne med minimum 2 konsultationer inden for 2-3 uger. Ofte har kroppen behov for et længere forløb. Efterfølgende vælger mange at komme hver 3. – 4. uge for at holde kroppen fri for smerter og spændinger. De fleste skifter jo ikke jobbet ud, som ofte kan være det, som fører til problematikken.
Ja, generelt er det godt med ro resten af dagen, hvis du har mulighed for det. Gå hjem og slap af eller arbejde i dit eget tempo – gå tidligt i seng .
Har du en dårlig skulder, ondt i armen, hold i lænden eller nakken m.m. er kropsterapi virkelig effektiv, til at få løsnet op for skaden, så du igen kan være mobil.
Det er helt almindeligt. Mange gange ligger vores udfordringer mange år tilbage, og vi kan ikke huske, hvad der udløste dem. Vi kender blot til følelsen af, at være ked af det/føle uro/angst/ikke at føle sig god nok/vrede, at føle sig mindre værd. Kroppen gemmer på alle vores følelser, som vi rummer. Kropsterapien hjælper dig, via kroppen, med at finde følelsen/spændingen og forløse den, så du igen kan få plads til at føle glæde og overskud.
Jeg anbefaler behandlinger med 1-2 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat i gang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere, før en ny proces sættes i gang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.
Det er et rigtig godt spørgsmål, for langt hen ad vejen er kropsterapi massage, den kan bare lige det ekstra. Kropsterapien forudsætter krop og sind hænger sammen, og der anvendes en pulserende teknik, som påvirker kroppen mange steder på en og samme tid. Den sætter gang i lymfen, beroliger nervesystemet, påvirker de indre organer og løsner spændinger i kroppen.

Zoneterapi

Nej, det kan man ikke, men det er jo en nærliggende tanke, at når man kan hjælpe på forstoppelse, om man så ved at gøre zoneterapien “omvendt” kan skabe forstoppelse. Men det kan altså ikke lade sig gøre. Det værste, som kan ske er, at der ikke kommer den ønskede effekt, hvis man ikke behandler korrekt i forhold til systemerne (fordøjelsessystem, kredsløbssystem osv.)
Nej det behøver man ikke, men det er da en fordel at være åben over for det. Babyer, som har forstoppelse, er jo ikke i stand til at “tro på det”, og alligevel virker det. Mange vælger det som en sidste udvej og finder først derefter ud af, at det virker.
Det er meget individuelt. Nogle har få reaktioner, andre reagerer meget kraftigt. Derfor spørger jeg altid til reaktioner fra sidst. Se under “Reaktioner“.
Det er meget svært at svare på, da vi jo alle reagerer forskelligt, men efter en 3-4 gange bør du kunne mærke en ændring. En tommelfingerregel er, at jo længere tid man har gået med en ubalance, jo flere behandlinger skal der til for at skabe balance igen.
Hvis du har en fodvorte under fødderne, så anbefaler jeg, at du dækker den med plaster eller neglelak inden du kommer til behandling.
Ja det må du gerne. Som gravid har du ofte stor gavn af at slappe af og komme helt ned i gear. Mange har hævede fødder og ben, som zoneterapien kan gøre en stor forskel på. Dog vil jeg rigtig gerne vide, hvis du er gravid, så er der visse punkter jeg vil undgå at behandle på.
Nej, jeg har behandlet lige fra babyer til oldeforældre. Alle kan have gavn af behandling.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.