Kan troen flytte bjerge?

Mon du er opmærksom på hvor meget dine tanker påvirker dit sind og din krop?
Så det gamle ordsprog om at tanker er toldfrie, kan der godt være noget om men dine tanker er også i høj grad afgørende for hvordan du har det i livet.

faktisk kan du lave en lille test, hvor du forestiller dig du har ondt i maven og lidt feber…. Hvad sker der mon i din krop? Trækker den sig lidt sammen, skuldrene bliver tunge… osv.

så prøv at rette kroppen op og strække armene i vejret og juble mens du forestiller dig du har en hel dag til din rådighed hvor du kan lave lige det du har allermest lyst til, yeah det føles nok en del anderledes. Selv om begge dele blot er tanker.

Jeg havde forleden en klient som kom fra morgenstunden og var lidt tung i kroppen og skulle videre på arbejde, hvad der ikke var den store lyst til. Vi fik en snak om hvad ordet arbejde havde af betydning (pligt, tidskrævende, vigtigere end alt andet) og hvem der havde lavet den prægning (ofte er vi ubevidste om alle de opfattelser vi har med fra barns ben) samtidig talte vi om selve arbejdet som både er spændende, udfordrende og med søde kolleger. Vi talte om hvad det ville betyde hvis arbejde nu betød, at lege, søde kolleger, gode input der er med til at holde en skarp, ja så ville det faktisk også være okay at der er lidt kedelige opgaver som skal udføres. Så det var en lettet og glad klient som skulle afsted og lege lidt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.