Hvad kan kropsterapi?

Hvad kan kropsterapi egentlig? Ja det er et rigtig godt spørgsmål, for kropsterapi kan rigtig mange ting.

Men for at nævne nogen af de virkelig effektive ting som jeg oplever med mine klienter, er der det rent fysiske, at løsne spændinger, mindske eller fjerne smerter, skabe ro i kroppen eller sætte gang i kroppen.

Så er der det rent psykiske som kropsterapien kaster lys på, uanset om vi taler om det eller ej. Blive opmærksom på at du går med skulderene oppe om ørerne, har en knude i maven eller bider tænderne sammen, alt sammen uden du måske var bevidst om det.

Hvis du ud over at blive bevidst om det også vælger at tale om det, vil du ofte opleve at spændingen forsvinder. Du trækker ikke længere skuderne op om ørerne, mærker en knude i maven eller bider tænderne sammen.

Det lyder lettere sagt end gjort, for det er ikke det mentale arbejde alene som løsner men først når du mærker følelsen i kroppen, det giver slip. Til gengæld er det en kæmpe forløsning.

En rigtig positiv gevinst er, at du bliver meget mere bevidst om din krop og meget hurtigt mærker hvis du begynder at spænde op i kroppen igen og derfor kan tage det i opløbet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.